L'alcalde afirma que les escales Tarruell de la Floresta no s'obriran fins que no hi hagi 'garanties de seguretat'


  • Comparteix:

L'alcalde ha anunciat que no permetrà la reobertura de les escales Tarruell de la Floresta fins que no reuneixin totes les condicions de seguretat. D'aquesta manera, l'alcalde respon les crítiques del PSC que acusaven l'equip de govern del retard de les obres de reparació.

Actualment, s'està realitzant la segona fase de les obres de reconstrucció del mur de set metres, que l'octubre passat va caure sobre les escales Tarruell, a causa de les intenses pluges. Ja han passat tres mesos des d'aquest incident i els treballs dels operaris encara continuen, tot i que va habilitar-se un pas alternatiu per accedir a l'estació de ferrocarrils de la Floresta.

No obstant, les queixes veïnals s'han deixat sentir, a l'igual que les del PSC. Pel que fa a les denúncies d'aquesta formació, Recoder ha deixat clar que si els ciutadans encara no poden circular per les escales Tarruell, és perquè no es volen córrer riscos innecessaris:

Lluís Recoder

Fins que no hi hagi totes les condicions de seguretat no permetre que es reobrin les escales


L'alcalde ha dit que les obres s'acabaran en les pròximes setmanes. Uns treballs que tenen un cost de 72.000 euros, que haurà d'assumir el propietari de la finca on s'ubicava el mur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.