Els veïns de la Floresta reben amb il·lusió l'aprovació de les modificacions del PGM


Temes relacionats

Aprovades les modificacions del PGM que legalitzen les cases fora d'ordenació de la Floresta (31/jul/08)


  • Comparteix:

Els veïns de la Floresta valoren molt positivament l'aprovació de les modificacions del PGM del districte. L'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta i el col·lectiu d'afectats de les cases fora d'ordenació del districte consideren l'avenç un pas definitiu per legalitzar i ordenar el territori.

L'ex president de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta, Josep Lleonard, present a l'entitat veïnal als inicis del procés de negociació, explica què suposa assolir aquesta demanda històrica dels veïns.

Josep Lleonard

És la màxima satisfacció que podem tenir els florestants i els que hem participat activament en aquesta tasca.


Les modificacions del PGM a can Montmany i als àmbits de la Floresta, Valldoreix i can Cortés permeten legalitzar les prop de 90 cases fora d'ordenació ubicades a la Floresta que el PGM del 1976 va situar en zona forestal. Escoltem un dels membres del col·lectiu d'afectats de les cases de fora d'ordenació, Guillermo Gallego.

Guillermo Gallego

La nostra valoració és absolutament positiva ja que tornem a una situació de legalitat prèvia a la de 1976.


La regularització ha estat possible gràcies a la requalificació de nou hectàrees de sòl d'equipaments a la zona de Can Montmany, que s'han convertit a sòl forestal per no perdre hectàrees de sòl rústic en l'operació.

Els veïns han explicat que encara no han accedit al text i que, per tant, no han pogut comprovar si hi ha algun tipus de recomanació o transcripció. Tot i així, s'han mostrat satisfets i convençuts que l'aprovació és definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.