Promusa farà 210 habitatges protegits a la Floresta


Temes relacionats

Aprovades les modificacions del PGM que legalitzen les cases fora d'ordenació de la Floresta (31/jul/08)

Els veïns de la Floresta reben amb il·lusió l'aprovació de les modificacions del PGM (31/jul/08)


  • Comparteix:

A partir d'ara Promusa podrà ofertar pisos protegits a la Floresta

A partir d'ara Promusa podrà ofertar pisos protegits a la Floresta

L'aprovació del Pla General Metropolità (PGM) de la Floresta desencalla els projectes de Promusa al districte. La promotora municipal preveu fer 210 habitatges protegits en diferents espais a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la plaça del Centre i la Zona Esportiva de Can Llobet. Les primeres promocions podrien estar enllestides d'aquí a tres anys.

Amb l'aprovació del text refós del PGM Promusa pot posar en marxa el concurs per adjudicar les obres de quatre edificis d'habitatge protegit a la Floresta. Aquestes primeres promocions es podrien licitar d'aquí un any i podrien estar enllestides d'aquí tres. Ho ha destacat a Cugat.cat el gerent de Promusa, Lluís Hosta.

Lluís Hosta

Tenim en fase de concurs per adjudicar els projectes de quatre edificis. Calculem que podrien començar les obres d'aquí un any.


Segons les previsions de la promotora municipal, els solars que quedaran disponibles amb l'aprovació del text permetran fer 210 habitatges dels quals un 70% serien de lloguer, entre general, per joves i per gent gran. Escoltem Hosta.

Lluís Hosta

Permet fer fins a 225 habitatges però serien petits i prorgramem fer uns 210, un 30% de venda i un 70% de lloguer.


Els projectes de Promusa s'han desencallat després que la Generalitat hagi aprovat definitivament les tres modificacions del PGM que permetran legalitzar les cases fora d'ordenació de la Floresta i ordenar territorialment el districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.