El PSC vol que la ubicació de la nova deixalleria es decideixi per consens


Temes relacionats

El tinent d'alcalde de Presidència assegura que la ubicació de la nova deixalleria no està decidida (20/gen/03)


  • Comparteix:

El PSC ha demanat que la segona deixalleria de la ciutat no s'ubiqui a Can Magí i que aquesta zona es preservi com a zona verda ja que està tocant al corredor verd que limita amb el terme de Cerdanyola. El seu portaveu Jordi Menéndez demana, a més, que la decisió d'on ha d'anar la deixalleria compti amb el consens de la resta de partits.

El portaveu socialista Jordi Menéndez creu que Can magí no és el millor lloc per ubicar-hi la deixalleria i proposa que es busqui un espai alternatiu. Menéndez aposta perquè els terrenys que queden a tocar de la carretera de Roquetes es preservin com espais verds:

Jodri Menéndez

Tots els magatzems i empreses que hi ha entre la carretera de Roquetes i la de Bellaterra han de tenir una altra ubicació per tal de poder fer un corredor verd


El socialista afegeix que les empreses que hi ha en aquesta zona s'haurien d'anar traslladant a d'altres espais de la ciutat i poder, d'aquesta manera, eixamplar el corredor verd que hi ha a tocar amb el terme municipal de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.