L'avingunda Francesc Moragas servirà de carril multifuncional segons l'horari


  • Comparteix:

Avinguda Francesc Moragas

Avinguda Francesc Moragas

Un dels carrils de l'avinguda Francesc Moragas serà de càrrega i descàrrega en horari laborable, i a partir de les tres de la tarda es convertirà en carril de circulació. Amb aquesta prova pilot, que s'allargarà durant els propers tres mesos, el consistori posarà a prova l'experiència per implantar-la definitivament a petició dels comerciants de la zona.

La doble funcionalitat del carril s'ha habilitat entre els carrers Dos de Maig i Sant Antoni. D'aquesta manera, entre nou del matí a tres de la tarda dels dies laborables el carril servirà com a zona de càrrega i descàrrega. La resta de l'horari i els dies festius, el carril funcionarà per a la circulació viària.

La proposta es posarà a prova durant els propers tres mesos i si funciona s'implantarà definitivament. Amb la mesura, el consistori vol donar resposta als comerciants de la zona, que han demanat un espai de càrrega i descàrrega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.