Els avis de Les Planes tindran Casal el mes de març


  • Comparteix:

El mes de març s'acabaran les obres de construcció del nou casal d'avis de les Planes, que van començar el mes d'agost. Els veïns s'han mostrat molt satisfets amb aquest equipament que els permetrà comptar amb un edifici propi i fer activitats tots els dies de la setmana.

Segons ha explicat l'alcalde Lluís Recoder, les obres marxen a bon ritme i es manté el calendari inicial. L'alcalde ha assegurat que aquest és un equipament molt important pel barri, on hi ha una proporció molt elevada de gent gran. Segons Lluís Recoder, l'edifici donarà un impuls molt important en la qualitat de vida dels avis del barri:

Lluís Recoder

L'hem concebut especialment per la gent gran de les Planes i a partir d'ara podran fer activitats cada dia de la setmana


Actualment ja s'ha cobert aigües i s'han fet els envans, i ara s'han d'acabar les instal·lacions, els jardins i les pistes de petanca, a l'exterior. Uns quants veïns del barri han seguit atentament la visita d'obres i han mostrat la seva satisfacció per aquest futur equipament. El president del casal d'Avis explica els avantatges del nou local:

Centeno

Abans estàvem amuntegats i ara tindrem un espai propi com ho té Valldoreix i Mira-sol.


L'edifici compta amb un espai polivalent i diferents despatxos per les entitats del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.