S'inicia la construcció de la primera promoció d'habitatge públic de lloguer


  • Comparteix:

Col·locació de la primera pedra dels habitatges

Col·locació de la primera pedra dels habitatges

L'any 2005 un 7 per cent dels santcugatencs viurà en un pis de promoció pública, segons ha explicat l'alcalde Lluís Recoder. Aquest cap de setmana s'ha posat la primera pedra dels 40 pisos en règim de lloguer i 12 de venda que es construiran a l'entorn del Monestir. Paral·lelament, s'ha inaugurat una exposició itinerant sobre PROMUSA on s'expliquen els projectes de l'empresa durant els propers anys.

Aquesta construcció, al carrer Josefina Mascareñas cantonada amb Abad Armengol, és la primera promoció d'habitatge públic de lloguer. Els pisos costaran entre 180 i 240 euros al mes, i es cediran per un període màxim de 5 anys, de manera que tornin a quedar disponibles per d'altres sancugatencs. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, els pisos s'adrecen a la gent més jove i més gran:

Lluís Recoder

Treballarem en aquesta primera promoció per lloguer, pensats per a joves però també en farem per la gent gran


El consistori té previst construir uns 950 habitatges en els propers tres anys dels quals pràcticament la meitat seran en règim de lloguer. Amb aquest ritme de construcció l'any 2005 s'hauran adjudicat uns 1.660 pisos de protecció oficial. Lluís Recoder:

Lluís Recoder

El 2005 més d'un 7 per cent de la població viurà en un pis de Promusa. No hi ha cap ciutat de l'entorn que pugui dir el mateix


Una de les novetats d'aquests habitatges és que en cas que els adjudicataris dels pisos els vulguin vendre, Promusa té el dret de recompra durant un termini de 30 anys pel preu de protecció oficial del moment i no el de mercat. Amb aquesta mesura es garanteix que els pisos es destinin al seu objectiu inicial i s'evitin les especulacions immobiliàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.