Multa de 1.650 euros a Àlex Corretja per la construcció d'una piscina sense permís


Temes relacionats

L'Ajuntament presentarà un incident d'inexecució contra la sentència d'enderrocament de la casa d'Àlex Corretja (10/mai/08)

La justícia ordena enderrocar la casa d'Àlex Corretja 'sense dilació' ( 9/mai/08)

La família afectada pel 'cas Corretja' nega un tracte de favor i acusa l'equip de govern de cometre un 'frau' amb el PGM (19/mar/08)

El TSJC obliga l'Ajuntament a enderrocar la casa d'Àlex Corretja ( 6/oct/06)

L'Ajuntament recorrerà la sentència de l'enderroc al Tribunal Constitucional ( 6/oct/06)


  • Comparteix:

L'equip de govern multa amb 1.650 euros l'extennista Àlex Corretja per la construcció d'una piscina sense llicència a casa seva. En cap cas s'haurà d'enderrocar aquesta construcció, ja que es podran legalitzar els treballs.

Aquesta sanció no té cap relació amb la sentència d'enderrocament de la casa del tennista per haver-se construït, presumptament, sense respectar el pla parcial de la zona de la Costa del Golf.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, subratlla que aquest cas es troba al Tribunal Constitucional. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Són casos diferents. El de l'enderrocament es troba al Tribunal Constitucional.



Conesa ha remarcat que la sanció a Corretja és un cas més dels 250 expedients de sanció urbanística que aplica l'Ajuntament cada any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sempre passa igual, si vols fer una construcció ilegal, no et preocupis que en cap cas t'ho faràn treure. Sinó, mireu la casa que sobresurt un pis, just davant del Monestir al carrer de la Torre... Com a molt pagaràs un multa, però la desgràcia ja estarà feta per SEMPRE.

Pixandri. Enviat el 2/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.