Un 10% dels edificis del Vallès s'han construit a Sant Cugat, durant el 2002


  • Comparteix:

El 10% dels habitatges construïts al 2002 a la comarca van aixecar-se a Sant Cugat, segons el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona. Aquesta xifra, situa la nostra ciutat en la tercera del Vallès Occidental que més activitat constructora va registrar i la cinquena de tota la demarcació.

L'any 2002, Sant Cugat del Vallès va superar el llindar del miler de vivendes iniciades, amb mil 102. Aquesta dada suposa un increment del 35% respecte l'any anterior, que es tradueix en 284 habitatges.

Però la xifra més rellevant, és que durant el passat exercici el 10% de les vivendes construïdes al Vallès Occidental van concentrar-se a la nostra ciutat. L'autor de l'estudi és l'economista Xavier Alberca, membre del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes tècnics de Barcelona. Alberca ens dóna més detalls de l'activitat constructora de Sant Cugat, en matèria d'habitatges:

Xavier Alberca

L'augment de construcció d'habitatges nous a Sant Cugat es deu a la poca de la distància que hi ha entre la ciutat i Barcelona



Alberca ha afegit que Sant Cugat rep a molts barcelonins que marxen de la seva ciutat en busca de comarques amb preus més assequibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.