Es retarda el soterrament de les línies d'alta tensió de Valldoreix


Temes relacionats

L'eliminació de les torres d'alta tensió i la construcció d'una nova escola bressol, principals objectius de l'EMD per l'any vinent ( 6/oct/08)

Rubí se sumarà al projecte de soterrament de la línia d'alta tensió de Valldoreix i Mira-sol (18/set/08)

Montse Turu: 'La nova centralitat de Valldoreix serà una realitat al 2010' (17/set/08)

Proposen soterrar la línia d'alta tensió que uneix Valldoreix i Mira-sol en comptes d'eliminar-la ( 3/abr/08)


  • Comparteix:

Les obres per soterrar les línies d'alta tensió de Valldoreix es retarden, com a mínim, fins a principis del 2010. Així ho ha admès a Cugat.cat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que ha explicat que ara mateix s'està pendent d'un segon projecte que Endesa no tindrà a punt fins a la primavera.

El primer projecte que va fer Endesa per eliminar el cablejat va topar amb una actualització de la normativa estatal sobre línies elèctriques que l'invalidava. L'EMD va fer unes al·legacions que van ser rebutjades, fent necessària la presentació d'un nou projecte.

Montserrat Turu ha explicat que en l'última reunió de la comissió que s'encarrega d'aquesta qüestió, Endesa es va comprometre a redactar un segon projecte. Aquest projecte, però, no estarà a punt fins a l'abril o al maig de l'any que ve.

Aquesta data fa preveure que les obres no comencin fins al 2010, com explica Turu.

Montserrat Turu

A la comissió vam visualitzar que, si aquest termini es compleix, el soterrament es pot preveure inicialment pel primer semestre del 2010.


Recordem que del soterrament de les línies d'alta tensió en depèn, entre altres coses, la construcció de la nova plaça de la Centralitat de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.