L'escola Santa Isabel ampliarà les seves instal·lacions respectant l'entorn arquitectònic


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Santa Isabel

Imatge de l'escola Santa Isabel

L'escola Santa Isabel ampliarà les seves instal·lacions per millorar el menjador i la cuina del centre. El col·legi, ubicat a la Rambla Ribatallada, ha adquirit una parcel·la adjacent per construir-hi el nou edifici. El projecte arquitectònic tindrà en compte les recomanacions del Museu per adequar-se a l'entorn, on hi ha cases catalogades.

Per fer possible l'ampliació de l'escola, el ple municipal ha aprovat inicialment, per unanimitat, una modificació del Pla General Metropolità que permeti unir les dues parcel·les i convertir el sòl residencial en sòl d'equipaments. Els nous terrenys ocupen 457 metres quadrats que acolliran un nou mòdul per ampliar els serveis de menjador, cuina i auxiliars. Això alliberarà espais de l'actual edifici que més endavant s'aprofitaran per construir una sala d'actes.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que el projecte tindrà en compte l'entorn arquitectònic de l'escola.

Mercè Conesa

L'Ajuntament ha parlat amb l'escola perquè tinguin la màxima cura, tenint en compte que els terrenys es troben entre dos edificis catalogats.


Tots els grups municipals han lloat la tasca de l'escola Santa Isabel, una de les més antigues de la ciutat, i han donat el seu suport al projecte d'ampliació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.