Convoquen el concurs per gestionar les superfícies comercials del Mira-sol Centre


Temes relacionats

A la venda els 4.700 metres quadrats d'oficines del Mira-sol Centre (20/nov/08)

El Mira-sol Centre obrirà les seves ports l'any vinent (26/oct/08)


  • Comparteix:

Imatge del futur complex Mira-sol Centre

Imatge del futur complex Mira-sol Centre

Llum verda del ple al procés per escollir l'empresa que gestionarà els 4.600 metres quadrats de superfície comercial i les 350 places d'aparcament del complex Mira-sol Centre. Tot i el moment de crisi econòmica, l'equip de govern assegura que els principals operadors del sector s'han mostrat receptius a l'oferta econòmica de la concessió i que les condicions del projecte són idònies.

L'acord adoptat pel ple municipal de desembre autoritza la convocatòria del concurs públic per seleccionar una empresa que gestioni l'explotació dels 4.600 metres quadrats de superfície comercial del complex. 1.500 metres quadrats del total estaran destinats a un supermercat, la mateixa superfície que es destinarà a un mercat municipal. A més, hi haurà 1.600 metres quadrats de galeries comercials.

D'altra banda, també s'ha donat el vist-i-plau a les condicions de la licitació, entre les quals s'hi inclou la gestió de 350 places d'aparcament i 1.800 metres quadrats de zona soterrada de càrrega i descàrrega i magatzem. L'empresa escollida en concurs haurà de pagar un preu de sortida de 10 milions d'euros i 277.000 euros en concepte de cànon anual. La concessió d'aquesta gestió comercial s'obre per un període màxim de 50 anys.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha destacat que totes les empreses contactades coincideixen que és un bon projecte, amb unes condicions adequades, malgrat la crisi.

Josep Romero

Tots els operadors coincideixen que es un bon projecte. Cap diu que és un projecte desplaçat en quant a preu o a dimensions.


El complex Mira-sol Centre és un conjunt arquitectònic de més de 44.000 metres quadrats. L'Ajuntament va planejar la seva construcció amb l'objectiu de crear al voltant de l'estació de FGC de Mira-sol una nova àrea de centralitat al municipi. La promoció d'aquest edifici va a càrrec de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.