L'equip de govern afirma que no vol la discoteca Chic a la seva ubicació actual


  • Comparteix:

La discoteca Chic es traslladarà a l'actual ubicació de les carpes dels avions, a la carretera de Sant Cugat a Rubí, segons el conveni que s'ha aprovat al ple amb els únics vots favorables de l'equip de govern. L'oposició creu que l'acord s'ha negociat a la baixa i amb condicions massa favorables pels actuals propietaris.

Els tres grups de l'oposició han coincidit a criticar que els 40 anys de concessió per utilitzar un espai de titularitat municipal és excessiu. Des del PSC, el seu portaveu Jordi Menéndez ha criticat que NO s'obrís un concurs públic per fer una nova discoteca i que NO s'hagin utilitzat més recursos per negociar amb força amb els propietaris:

Jordi Menéndez

Si es trasllada Chic a la nova ubicació es quedarà sense aparcament


Des de l'equip de govern s'ha explicat que el creixement de la ciutat a l'entorn de la discoteca fa del tot necessari traslladar-la per evitar molèsties a les zones residencials. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, assegura que ha primat l'interès de la ciutat per aconseguir un trasllat que no suposarà cap cost pel municipi:

Jan Carbó

Si no arribem a un acord amb Chic, la discoteca estarà molts més anys en la seva actual ubicació


A l'actual espai de la discoteca s'hi construiran 16 pisos i un hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.