Queixes dels veïns del carrer Pla de Mira-sol pel 'mal estat' de la via


Temes relacionats

L'equip de govern compactarà el sòl del carrer Pla de Mira-sol amb una nova tècnica (27/mar/09)


  • Comparteix:

Una dels pancartes contra Recoder

Una dels pancartes contra Recoder

Els 22 veïns del carrer Pla de Mira-sol denuncien que la via està encara sense asfaltar i que el pas de l'autobús, cada mitja hora pel vial, comporta més problemes a la zona. Els veïns demanen a l'Ajuntament que, a l'espera d'urbanitzar aquest indret, previst segons ells per d'aquí a dos anys, s'asfalti el carrer amb un producte per evitar la pols i els forats.

Els veïns d'aquest carrer que té una llargada de 200 metres es mostren 'indignats' per la 'nul·la resposta de l'Ajuntament' a les seves peticions i queixes.

Antonio Martín, un representant d'aquests 22 veïns, ha explicat a Cugat.cat que el carrer té molts problemes tant per la pols com per la pluja. Martín assegura que el pas de l'autobús agreuja la problemàtica del terreny.

Antonio Martín

Quan plou això és un desastre i tenim l'agreujant del pas de l'autobús. Hem demanat que facin la mateixa acció que han fet a altres indrets de posar l'asfalt provisional.


Els veïns no descarten endegar accions i mobilitzacions, com manifestacions, perquè 'se'ls escolti'. Aquesta setmana ja han aparegut diferents pancartes a les cases del carrer contra l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Confío que además se repare el asfalto del Passeig del Nard que tiene socavones que son peligrosos.

José María Canals. Enviat el 27/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.