Sant Cugat ret homenatge a Lluís Puig i Tuneu amb el nom d'una plaça


  • Comparteix:

La pluja no ha impedit la inauguració aquest dissabte a la tarda d'una nova plaça dedicada al santcugatenc Lluís Puig i Tuneu. Reconegut per les iniciatives destinades a millorar Sant Cugat, Puig i Tuneu va impulsar les Aules d'Extensió Universitària de Gent Gran, i va ser membre fundador del Club Muntanyenc i l'Esbart, entre altres. La plaça Puig i Tuneu es troba entre l'avinguda Lluís Companys i la via del tren, al final del carrer Solà.

Lluís Puig i Tuneu va néixer l'any 1916 a Seva (Osona) però va venir a viure a Sant Cugat el 1947. La trajectòria de Puig i Tuneu agrupa multitud de col·laboracions a diferents entitats com el Club Muntanyenc, l'Esbart i el Diari de Sant Cugat. Puig i Tuneu va ser Santcugatenc de l'Any el 1997.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica quina va ser la implicació de Puig i Tuneu a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Era un home que va estar al peu del canó amb iniciatives que ajudéssin la gent a estimar la natura, a formar-se, a mantenir les nostres tradicions i coses que han fet de Sant Cugat un lloc millor per viure.


Una trentena de persones han assistit a la inauguració del nou espai, que ha posat punt i final amb un pica-pica.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.