El 50 per cent del pla d'urbanització dels districtes s'haurà executat en un any i mig


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha aprovat tres projectes d'urbanització que permetran que, en el termini d'un any i mig, s'hagi executat el 50 per cent del Pla Integral d'Urbanització dels districtes. Les obres que estan en curs i les que ja han finalitzat representen una quarta part del pla d'urbanització.

D'aquí a pocs mesos s'hauran urbanitzat completament 12.500 metres lineals de carrers dels districtes, que afecten més de 800 parcel·les edificables i representen una inversió total que supera els 8 milions i mig d'euros. A més de les obres en marxa, l'ajuntament ha aprovat tres sectors nous que suposen urbanitzar 12 quilòmetres més de carrers. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, el pla d'urbanització dels districtes avança en el termini previst i amb constància:

Lluís Recoder

El problema que hem tingut és que s'anaven fent sectors però mancava una continuïtat


L'alcalde ha subratllat que la urbanització no es limita a la pavimentació dels carrers, sinó que implica el soterrament de tots els serveis i la renovació de les instal·lacions d'aigua, telefonia i clavegueram. Tot plegat, segons l'alcalde, suposa una millora del paisatge urbà i de la qualitat de vida dels ciutadans:

Lluís Recoder

Quan s'urbanitza un carrer als districtes una de les coses que es fa és soterrar les línies de telèfon i d'electricitat


Pel que fa a Valldoreix, l'EMD ha urbanitzat més de 3 quilòmetres i mig de carrer des de l'any 1999, i actualment té 4 projectes en fase d'iniciació, que afectaran més de 5 quilòmetres nous de carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.