Reconeixement de Construmat als habitatges de Promusa del carrer Mar de la Xina


Temes relacionats

Nova entrega de 35 pisos de Promusa per a jovent aquest dissabte a Can Trabal (10/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge de la construcció de l'edifici del Mar de la Xina

Imatge de la construcció de l'edifici del Mar de la Xina

La promoció de Promusa del carrer Mar de la Xina ha rebut aquest dimecres un diploma del Premi Construmat 2009, en la categoria d'edificació. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha mostrat molt satisfeta d'aquest premi i ha dit que és un reconeixement a l'esforç de la promotora d'habitatge públic per minimitzar l'impacte ambiental dels seus edificis.

La tinenta d'alcalde de Territori ha valorat molt positivament que un projecte santcugatenc i d'obra pública rebi una premi en competició amb d'altres projectes de tot l'Estat.

Són declaracions de Mercè Conesa a Cugat.cat.

Mercè Conesa

És un reconeixement a l'esforç de Promusa i de l'Ajuntament per afegir una qualitat i una millora en les energies renovables i la seva incorporació en els seus edificis.


Aquesta promoció ha utilitzat el mètode Teccon, que redueix el cost, el temps i l'impacte mediambiental utilitzant, entre d'altres, unes plaques desmuntables i reciclables. Les vivendes del carrer Mar de la Xina són el primer edifici plurifamiliar que s'ha fet a Catalunya amb aquest sistema constructiu.

A més del premi per les vivendes de protecció oficial del carrer Mar de la Xina, cinc empreses santcugatenques participen a la fira Construmat 2009 amb estand propi. Són Papik Compact Houses, Systaic Ibérica, Finnforest Ibérica, Manusa Door Systems i Terra Blava Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.