Els talls de trànsit de la zona de l'estació sorprenen veïns i conductors malgrat la senyalització


Temes relacionats

Els talls de trànsit per la construcció de la rotonda dels ponts de l'estació comencen aquest dissabte (24/abr/09)


  • Comparteix:

Els talls de trànsit per la construcció de la rotonda als ponts de l'estació, que han començat aquest dissabte al matí, han agafat per sorpresa els veïns i els conductors. Les obres han obligat a tallar el carrer Martorell, l'avinguda del Carril i el carrer Rovellat, a més dels carrers de Can Gatxet i Andana i l'avinguda de l'Enllaç. Part dels veïns de la zona s'han mostrat indignats ja que asseguren que no han rebut la notificació de l'Ajuntament avisant de la construcció d'una nova rotonda.

Tot i la sorpresa per part d'alguns veïns i conductors, els talls de trànsit no han provocat problemes circulatoris importants. La principal incidència ha estat la manca d'informació d'alguns dels usuaris que desconeixien la modificació, tot i que l'Ajuntament va enviar una notificació.

Així han reaccionat alguns dels afectats pel tall.

Conductors

No sabíem res i m'ha molestat molt. / Jo no sabia res, vinc de Mira-sol i ara resulta que no puc passar. / És la primera vegada que veig que faran obres. / No sabia res, m'he trobat sorprès.


Tot i que les restriccions en el trànsit han començat aquest dissabte al matí, fins dimarts no s'hauran instal·lat tots els senyals que indiquen els desviaments. Si es vol accedir a Mira-sol des del centre de la ciutat, els itineraris alternatius proposen als conductors passar per l'avinguda Rius i Taulet fins a la carretera de Vallvidrera. Una altra opció és anar per l'avinguda de Can Picanyol, seguint pel passeig Olabarria i pel carrer Safareig.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha explicat que l'Ajuntament ha col·locat una senyalització provisional i ha enviat una carta avisant als veïns dels desviaments de trànsit.


Marta Subirà

Hi ha una senyalització provisional perquè la gent veiés que els talls de trànsit es produirien. S'ha enviat una carta a tots els veïns afectats. Cal tenir en compte que els veïns poden accedir a les seves cases i aparcaments.


Subirà ha afegit que els talls de trànsit s'han començat un cap de setmana per no ocasionar excessius problemes de mobilitat i perquè els santcugatencs coneguin els itineraris alternatius de cara a la setmana vinent. La tinenta d'alcalde de mobilitat també ha subratllat que, si és necessari, l'Ajuntament reforçarà la informació sobre els desviaments.

Mapa de les obres de la rotonda del Carrer Martorell



  • Comparteix:

COMENTARIS

lo que patirem, mentre durin les obres, haurem de matinar per no enganxar els embussos habituals, ara encara pitjors, perque el tunel de la estacio no engulleix el transit.Que siguin rapidets amb les obres si no les mpassarem magres.

yolanda. Enviat el 26/abr/09


Pues no estoy de acuerdo con el video ya que muchos sabiamos las obras y que se iban a cortar las calles.

asturias. Enviat el 27/abr/09


No vivo en ese sector pero voy cada día a Can Gatxet y hace más o menos dos semanas que había visto las señales de los cortes, además de leer la noticia en cugat.cat, incluido el día que iban a comenzar.

Ane. Enviat el 27/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.