Aquest dijous es lliuren els 87 pisos de Promusa del complex Mira-sol Centre


Temes relacionats

Més de 500 pisos públics projectats en el pla local d'habitatge de Promusa fins al 2013 (14/abr/09)

Els adjudicataris dels pisos de Promusa de Can Trabal, satisfets tot i els pocs metres de la vivenda (14/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge digital dels pisos

Imatge digital dels pisos

Aquest dijous a la tarda es lliuren els 87 pisos de Promusa del Complex Mira-sol Centre, 64 habitatges de venda i 23 en règim de lloguer per a joves. El gerent de promusa, Lluís Hosta, ha explicat que els pisos de protecció oficial són els primers elements del complex que es lliuren i que a l'estiu es començarà amb les oficines. Paral·lelament, l'Ajuntament busca una empresa per gestionar el mercat del complex.

El complex de Mira-sol Centre ocupa una superfície de 44.257 metres quadrats i acull habitatges, oficines, mercat, supermercat i galeries comercials.

El gerent de Promusa ha explicat per què es lliuren 64 pisos de venda i 23 de lloguer per a joves al mateix temps.

Lluís Hosta

64 habitatges d evenda i 23 de lloguer per joves. Es fan conjuntament perquè formen part del complex Mira-sol Cente. Al juny entregarem oficines i l'Ajuntament busca l'empresa per gestionar el mercat.



D'altra banda, pel que fa a l'ús de sistemes d'estalvi de energies i recursos, Hosta ha explicat que els edificis disposen de plaques solars.

Lluís Hosta

Hi ha el sistema d'aigües grises, es reutilitza l'aigua de les dutxes per les cisternes del vàter. I hi ha plaques solars.




Amb el nou complex de Mira-sol Centre, que es troba al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Mira-sol, es busca dotar el municipi d'una nova zona de centralitat social i comercial.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Demà m'entreguen un pis de lloguer a Mira-sol centre. I estic mol contenta, però algú ha vist com estan els voltants???Inaccessibles, plens de fang, i jo hauré de pagar mes a mes, com si tot estigués acabat... No ho acabo d'entendre. Si no estan llestos els accessos, doncs que no els entreguin encara... Suposo que per no quedar malament i haver de moure la data d'entrega ho han fet així. Ja veurem si no han de passar 6 mesos pq tot estigui acabat.

MirasolCentre. Enviat el 29/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.