Comencen les obres de rehabilitació del mercat de Pere San


  • Comparteix:

Cartell que anuncia les obres

Cartell que anuncia les obres

Aquest dilluns comencen les obres de rehabilitació del mercat municipal de Pere San finançades a través del Fons Estatal d'Inversió Local. L'actuació, que s'allargarà fins a finals d'any, pretén garantir l'estabilitat de l'edifici i fer-li un rentat de cara exterior. L'activitat comercial es mantindrà amb normalitat mentre durin els treballs.

Les obres serviran per corregir les actuals deficiències que presenta l'estructura de l'edifici, però sense modificar ni el volum ni la superfície construïda. Es preveu reparar la coberta, rehabilitar les façanes, endreçar les línies dels serveis i remodelar els accessos des dels carrers Endavallada i Enric Granados. L'activitat comercial del mercat no es veurà afectada pels treballs.

Les obres van a càrrec de l'empresa G56 SA i tenen un pressupost d'1'1 milions d'euros finançats a través del Fons Estatal d'Inversió Local. Un fons que, en total, destina 13 milions d'euros a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.