S'inaugura la plaça de la Creu de Coll Favà


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder tallant la cinta d'inauguració de la plaça

L'alcalde Recoder tallant la cinta d'inauguració de la plaça

Els veïns del barri de Coll Favà compten amb un nou espai de relació amb la finalització dels treballs de recuperació i millora de la plaça de la Creu de Coll Favà La nova plaça compta amb un espai central pavimentat, una zona de jocs infantils i espais d'ombra.

Les obres han consistit en la substitució del paviment deteriorat, la millora de la xarxa de sanejament i la col·locació d'arbres i nou mobiliari urbà. A més, s'han incrementat els punts de llum col·locant columnes de sis metres d'alçada i d'altres més altes a la zona central de la plaça. El nou espai urbà està concebut com una transició entre la plaça i el Passeig de Francesc Macià. La zona central que queda lliure es podrà fer servir per celebrar actes culturals i per a la pràctica d'esport. En aquest sentit, s'han col·locat dues cistelles de bàsquet.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va ser l'encarregat d'inaugurar el nou espai, que s'ha aconseguit gràcies a la col·laboració de l'associació de veïns de Coll Favà.

Lluís Recoder

Aquesta plaça estava molt deteriorada, però ara s'ha recuperat per al barri amb la col·laboració de l'associació de veïns


La inauguració de la plaça de la Creu de Coll Favà respon a les necessitats dels veïns del barri, que havien demanat la reforma dels espais cívics del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.