Un sistema de pilones automatitzades regularà el trànsit autoritzat en els carrers de vianants


  • Comparteix:

Només els vehicles dels veïns, els de càrrega i descàrrega, i els de serveis tindran accès als carrers per a vianants

Només els vehicles dels veïns, els de càrrega i descàrrega, i els de serveis tindran accès als carrers per a vianants

Les zones de vianants comptaran amb un sistema de pilones, controlades per targetes magnètiques, que només permetran el pas dels cotxes dels veïns. L'Ajuntament està mantenint reunions amb els comerciants de les zones vianantitzades per decidir els horaris d'accés pels vehicles de càrrega i descàrrega.

L'Ajuntament ja ha adjudicat el sistema que regularà l'accés a les zones vianantitzades a través d'unes pilones mòbils. Els veïns tindran unes targetes que els permetran passar a qualsevol hora del dia, mentre els comerciants només podran accedir-hi a determinades hores, previstes per la càrrega i descàrrega. Segons el regidor de mobilitat, Jordi Ferrés, les reunions amb veïns i comerciants han resultat molt productives:

Jordi Ferrés

Les reunions han servit per acabar de concretar qüestions com la ubicació del mobiliari urbà


Les pilones permetran el pas dels vehicles de càrrega en unes franges horàries del matí, el migdia i el vespre. A més, el sistema compta amb uns intercomunicadors connectats amb la policia local per atendre les incidències dels comerciants i l'accés dels vehicles d'emergència i serveis. Jordi Ferrés ha assegurat que tant els veïns com els botiguers han rebut de bon grat la proposta, i s'ha mostrat convençut que aquest sistema comportarà una important millora per la ciutat:

Jordi Ferrés

Aquest és un sistema que farà que la nostra ciutat tingui un centre potent i de qualitat


L'Ajuntament vol establir el calendari d'implantació d'aquest nou sistema després de Setmana Santa. Un cop s'hagi aprovat el calendari, es trigarà entre sis i vuit mesos en completar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.