Un reajust pressupostari retarda les obres del nou CMSC però es manté la data d'inauguració


  • Comparteix:

La nova seu del Club Muntanyenc manté la data d'inauguració per la primavera del 2004 tot i que l'inici de les obres s'ha hagut d'endarrerir a causa d'un reajust en el cost del projecte executiu. El nou edifici, situat a la Rambla del Celler, triplicarà l'actual espai de l'entitat i disposarà d'una zona per a la seu social i una altra per a sala polivalent i rocòdrom.

El Club Muntanyenc ha explicat que el projecte executiu del nou edifici havia sobrepassat el finançament previst d'un milió d'euros i que per tal de reajustar-lo s'han hagut de canviar alguns detalls. No obstant, el president de l'entitat, Narcís Castanyer, ha volgut reiterar que es manté la data d'inauguració ja que el termini de les obres es retalla mig any. Castanyer creu que amb la nova seu l'entitat resol els problemes d'espai que ha vingut patint des de fa temps.

Narcís Castanyer

Tenim un problema greu de dimensions reduïdes i de col·lapse de la seu


El nou edifici, que situa al costat del nou Pavelló, l'hotel i l'Ajuntament - a la Rambla del Celler- està concebut per acollir la seu social i una sala polivalent per la pràctica d'esports, a més d'un rocòdrom.

Narcís Castanyer

Tindrem sales de reunions i sales d'actes, i un espai polivalent


Els terrenys on es construirà la nova seu del Club Muntanyenc són cedits per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.