Alguns veïns de Mira-sol portaran al Síndic de Greuges el cas de les contribucions especials


Temes relacionats

El tinent d'alcalde de Presidència defensa la feina feta en les obres d'urbanització de Mira-sol ( 7/abr/03)


  • Comparteix:

Els veïns afectats pel contenciós del sector 14-18 de Mira-sol portaran al Síndic de Greuges els percentatges de les contribucions especials que han de pagar i els greuges que, afirmen, els provoquen les obres d'urbanització del districte. Així ho han anunciat durant el concurs fotogràfic organitzat per evidenciar la manca de senyalització i coordinació amb què s'estan executant les obres.

Els veïns del sector 14-18 han denunciat l’augment desmesurat de les contribucions especials i el greuge comparatiu que suposa respecte a la urbanització d'altres sectors. Un dels membres de l'Associació de Veïns de Mira-sol, Josep Maria Àngel, explica una de les principals reivindicacions.

Josep Maria Angel

Hi ha onze punts d'augment respecte a actucions que es van fer fa dos anys


Un dels membres de la Plataforma, Jaume Massanés, ha anunciat que presentaran el pagament de les contribucions especials al Síndic de Greuges. Massanés creu que tant l'Ajuntament com Promusa estan demostrant una falta total de sensibilitat cap als veïns que més temps han hagut d'esperar perquè s'urbanitzessin els carrers. S'oposen al pagament del 30% del soterrament dels serveis:

Jaume Massasnés

El 33 per cent que suposa el soterrament de les línies no volem pagar-ho


Les queixes dels veïns s'han posat de manifest en la celebració d'un concurs fotogràfic titulat "Una imatge val més que mil paraules". El certamen pretén denunciar visualment les molèsties que causen les obres d’urbanització del districte. Una votació popular ha permès seleccionar cinc imatges, d'entre les 77 instantànies recollides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.