El TSJC desestima un recurs de Núñez i Navarro contra una sentència que garanteix la legalitat del concurs d'alienació de parcel·les a Can Mates


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Turó de Can Mates

Imatge d'arxiu del Turó de Can Mates

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs d'apel·lació del grup Núñez i Navarro i considera ferma la sentència de primera instància que garanteix la legalitat del concurs d'alienació de parcel·les a Can Mates. El recurs el va presentar l'empresa Josel SL contra la sentència dictada al gener pel jutjat número 4 del Contenciós-Administratiu de Barcelona.

La sentència del tribunal de primera instància constatava que l'acord del ple municipal del 21 de febrer del 2005, que declarava desert el concurs per manca de presentació d'ofertes i s'adjudicaven les parcel·les per procediment negociat, s'ajusta a la legalitat vigent.

Josel SL, empresa del grup immobiliari Núñez y Navarro, va presentar un recurs d'apel·lació al TSJC per revisar la sentència de la sala del Contenciós-Administratiu. Ara, l'alt tribunal català s'ha pronunciat desestimant el recurs de Josel SL i declarant ferma la sentència dictada el 28 de gener del 2008. A més obliga a Josel SL a sufragar els costos del procediment judicial.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha celebrat la sentència, però ha tornat a lamentar l'estratègia del grup Núñez i Navarro, que impugna no només les accions municipals relacionades amb Torre Negra, sinó totes les relacionades amb temes urbanístics en general.

Durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, Recoder ha dit que és molt fàcil fer mal a la imatge de l'Ajuntament, i que netejar-la requereix molts esforços

Lluís Recoder

El mal ja està fet. Aquesta és la feblesa de les administracions davant de certes empreses. Està bé que els tribunals posin les coses al seu lloc.


En aquest sentit, l'alcalde ha recordat una carta que Núñez i Navarro va enviar a tots els veïns de Sant Cugat, on segons l'alcalde es donava una visió esbiaixada sobre la situació de Torre Negra que l'Ajuntament s'ha d'esforçar en desmentir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.