Núñez i Navarro: 'Torre Negra seria de l'Ajuntament si aquest no hagués discriminat els propietaris'


Temes relacionats

Lluís Recoder:'Si demano que es declari Collserola com a parc natural, sortirà gent del tripartit exclamant-se' (25/jul/09)

L'alcalde torna a reclamar la declaració del Parc Natural de Collserola (24/jul/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la masia de Torre Negra

Imatge d'arxiu de la masia de Torre Negra

Núñez i Navarro assegura que Torre Negra podria ser de l'Ajuntament si aquest no hagués dut a terme una 'política discriminatòria' contra els propietaris de la zona. El grup immobiliari també ha criticat unes declaracions de l'alcalde a Cugat.cat en què insisteix en la necessitat que es declari Collserola com a Parc Natural de manera immediata. Núñez i Navarro assegura que, amb aquestes afirmacions, Lluís Recoder vol que altres administracions 'li solucionin el que no ha aconseguit davant dels Tribunals'.

Durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, Lluís Recoder tornava a demanar la setmana passada que el govern aprovi definitivament la llei que convertirà Collserola en un Parc Natural. L'alcalde assegurava que qüestions com la protecció de Torre Negra canviaran radicalment quan es produeixi finalment la declaració.

El grup Núñez i Navarro diu que amb aquestes afirmacions Recoder demana la protecció de Collserola considerant que l'eina a protegir és Torre Negra. Escoltem l'advocat del grup immobiliari, Rafael Jiménez, en declaracions a Cugat.cat.

Rafael Jiménez

L'Ajuntament ha intentat una modificació del PGM per aconseguir una classificació de protecció de Torre Negra que els Tribunals han anulat. Ara vol que una altra administració li solucioni.



A més, Jiménez ha afirmat que 'Torre Negra seria de l'Ajuntament si aquest no hagués discriminat els propietaris, tenint en compte que legalment s'hagués pogut traslladar l'edificabilitat de Torre Negra a altres zones del municipi'. L'escoltem.

Rafael Jiménez

Si s'hagués portat una altra política no discriminatòria contra els propietaris de Torre Negra, avui seria de l'Ajuntament.






En un comunicat, el grup immobiliari titlla de 'demagògica i desigual' la política de l'Ajuntament al respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.