Satisfacció de l'equip de govern per l'anunci del desdoblament de la carretera de Papiol


Temes relacionats

Aprovat el projecte de desdoblament de la C-1413a entre Sant Cugat i el Papiol (14/ago/09)


  • Comparteix:

Plànol del projecte de desdoblament de la C-1413a

Plànol del projecte de desdoblament de la C-1413a

L'equip de govern celebra que la Generalitat hagi aprovat els estudis per desdoblar la carretera C-1413 en el tram que va de Sant Cugat al Papiol. L'alcalde accidental i titular d'Economia, Jordi Joly, assegura que aquesta via és bàsica per connectar el polígon industrial de Can Calopa i per millorar la mobilitat al barri de Mas Gener, a Mira-sol.

El departament de Política Territorial i Obres Públiques ja ha aprovat definitivament els estudis informatiu i d'impacte ambiental per tirar endavant les obres, que comptaran amb una inversió prevista de 47 milions d'euros. La nova carretera, de quatre quilòmetres i mig, tindrà dos carrils per sentit i diversos enllaços a nivell per augmentar-ne la capacitat i la seguretat en el tram entre el Papiol i Sant Cugat.

L'alcalde accidental i tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha celebrat l'inici dels tràmits d'una obra que considera 'molt important' per a la ciutat.

Jordi Joly

És una obra important perquè l'actual carretera és antiga i té molt trànsit de camions. És important per a l'activitat industrial i el barri.


La carretera té un primer tram comprès entre la confluència de les carreteres C-1413a i B-150, al terme del Papiol, i la rotonda de Mira-sol, punt de connexió entre l'autopista AP-7 i la B-30, al terme de Sant Cugat. Es traçat que es desdoblarà segueix el corredor de l'actual carretera C-1413a i es preveuen connexions amb els polígons, com el de Can Calopa, i la xarxa viària de l'entorn.

El segon tram es defineix com un nou itinerari entre la rotonda de Mira-sol i el pas sobre la línia de Renfe, on connecta amb el traçat definit en el sector del polígon de Can Sant Joan.

La Generalitat ha indicat que el projecte constructiu també inclourà mesures ambientals per integrar la nova infraestructura a l'entorn de l'estany i del torrent dels Alous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.