La nova rotonda dels ponts de l'estació s'obrirà al trànsit divendres


Temes relacionats

Canvis a les línies de bus per les obres de la nova rotonda al carrer Rovellat ( 6/mai/09)

Les obres a la zona de l'estació no ocasionen problemes importants durant el primer dia laborable (28/abr/09)

Els talls de trànsit de la zona de l'estació sorprenen veïns i conductors malgrat la senyalització (27/abr/09)

Els talls de trànsit per la construcció de la rotonda dels ponts de l'estació comencen aquest dissabte (24/abr/09)

Talls de circulació per la construcció de la rotonda entre els carrers Martorell i Rovellat (20/abr/09)


  • Comparteix:

Les obres van començar a l'abril.

Les obres van començar a l'abril.

La circulació de vehicles i vianants a la nova rotonda de l'encreuament del carrer Martorell, l'avinguda del Carril i el carrer Rovellat es restablirà aquest divendres, abans de l'inici del curs escolar. Les obres, que van començar a l'abril, s'allargaran encara unes setmanes. Un cop acabades, s'iniciarà la vianantització dels carrers Villà i Doctor Murillo.

Tot i que les obres de la nova rotonda continuaran, la circulació a la zona quedarà normalitzada abans de l'inici del curs escolar. En les properes setmanes s'efectuaran els treballs de plantació vegetal i es completaran alguns trams de voravia i de carril bici. L'Ajuntament preveu que les reformes quedaran enllestides a l'octubre, dos mesos abans del que havien previst en un inici.

L'actuació, a càrrec del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) i amb un pressupost de 560.000 euros, consisteix en la construcció d'una rotonda el·líptica enjardinada entre l'avinguda de Can Gatxet, l'avinguda del Carril i el carrer Rovellat. També s'han ampliat les voreres per facilitar el pas dels vianants i s'ha previst un nou tram de carril bici i una nova parada d'autobús. A més, s'ha aprofitat per canviar els semàfors i instal·lar-ne un de nou per a invidents i ciclistes.

Durant els més de quatre mesos que han durat les obres la circulació al centre de la ciutat, s'ha vist alterada especialment la connexió des del centre fins als districtes i Valldoreix, a més de l'enllaç amb els Túnels de Vallvidrera.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica per què l'obertura del trànsit ha estat el treball prioritari.

Mercè Conesa

Un dels objectius ha estat avançar al màxim els treballs per poder asfaltar abans de l'inici del curs escolar ja que aquest fet comporta a la nostra ciutat un increment del trànsit considerable.


Un cop acabada aquesta actuació, l'Ajuntament iniciarà una altra obra important al centre de la ciutat: la vianantització dels carrers Villà i Doctor Murillo, que servirà per tancar l'anomenat Pla del Centre. Les obres començaran a principis d'octubre i s'allargaran entre un any i 18 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.