Bona acollida dels santcugatencs a les millores de l'entorn dels ponts de l'estació


  • Comparteix:

L'obertura al trànsit de la rotonda dels ponts de l'estació transcorre sense incidències i amb normalitat des del seu restabliment aquest divendres. Gran part dels santcugatencs que transiten la zona es mostren satisfets amb la millor accessibilitat de l'entorn. La finalització del carril bici, els treballs de plantació vegetal i l'ampliació de la voravia són algunes de les reformes que queden per enllestir.

Després de més de quatre mesos d'obres a la zona de la rotonda dels ponts de l'estació el restabliment del trànsit es desenvolupa sense incidències. Els carrers, han acollit en el seu segon dia en funcionament el pas de vehicles i vianants amb total normalitat. Tot i que la circulació ha estat restablerta, l'Ajuntament preveu que les obres continuïn fins a octubre. Els treballs durant les properes setmanes estaran centrats en la plantació vegetal, el carril bici i l'ampliació de la voravia.

Veïns de Sant Cugat expliquen les millores sorgides arran les obres.

veïns Sant Cugat

És molt interessant per la circulació. / Ha millorat l'accés. / El carrer es veu ample, molt millor.


Tot i que l'acollida ha estat positiva, els santcugatencs, també apunten possibles dèficits.

veïns Sant Cugat

L'Avinguda Lluís Companys és molt complicada, haurien d'haver fet un carril de circulació. / Cal un altre carril bici





L'actuació, a càrrec del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) ha comptat amb un pressupost de 560.000 euros.






  • Comparteix:

COMENTARIS

Emb sembla molt be la ampliació de las voreres de zona de vianants de sota els ponts i la dignificació de la utilització per els mateijos de las voreres que avans eran inexistens. Pero la meva pregunta ¿es no s´arrenjara y asfaltara la Av. del Enllaç ?com vare prometer des.de fa mes de tres anys el Sr. Recoder . No faran el \\\\"pastitge\\\\" de no asfaltar els 500 mts del nostre carrer ple de forats de mes de 20 cm. es pot veure a tot el carrer . Y fer els passos elevats al Pasatge del Carme , con hem reivindicat els veins per la perillotsitat del encreuament, que va a l´estacio dels F.C:G. (no ens detraudi Sr. Recoder).

GEMINIS. Enviat el 16/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.