Les obres de reforma de la piscina de Valldoreix finalitzaran en un mes


  • Comparteix:

D'aquí a un mes s'acabaran les obres de reforma de la piscina de Valldoreix. Després que l'empresa constructora, Bastir, ha declarat suspensió de pagaments, l'EMD ha aprovat adjudicar l'acabament de les obres a les tres empreses que Bastir havia subcontractat.

A l'últim ple l'EMD va anunciar que havia aconseguit la renúncia de l'empresa adjudicatària, que va començar les obres el passat mes de juny i que fa uns mesos va declarar suspensió de pagaments. Atenent a l'avançat estat de les obres i el perill de deteriorament que podien patir les instal·lacions a mig acabar, l'EMD ha traspassat l'adjudicació a les tres empreses que, de fet, les estaven executant. Ho explica el president de l'EMD, Francesc Cardoner:

Francesc Cardoner

Les empreses que estaven fent això el que faran ara és acabar-ho


La nova contractació no suposarà cap despesa addicional, i el fet que desaparegui la intermediació de Bastir pot abaratir els costos un 15 per cent. El traspàs s'ha tramitat per procediment d'urgència i seguint les recomanacions de la Diputació de Barcelona, que subvenciona part de les reformes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.