L'estació de Volpelleres serà una realitat l'estiu que ve, sis mesos abans del previst


Temes relacionats

Talls de circulació als FGC entre Sant Cugat i Bellaterra per les obres de la nova estació (27/jun/09)

Comencen les obres de la nova estació de FGC de Vulpalleres (24/feb/09)


  • Comparteix:

L'estació de FGC a Volpelleres serà una realitat abans del previst. Ho ha assegurat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, durant una visita d'obres, on ha dit que estarà en funcionament sis mesos abans de la previsió inicial, que era per a finals del 2010. L'estació comptarà amb dos pàrquings per a 400 places i una connexió amb l'estació de Renfe.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, acompanyat de l'alcalde, Lluís Recoder, ha visitat aquest divendres les obres de construcció de la nova estació de la línia del Vallès dels FGC de Volpelleres. Durant la visita, el conseller ha explicat que les obres d'aquest estiu han anat més ràpid del previst i que això permetrà inaugurar l'estació fins a sis mesos abans.

Joaquim Nadal

Si es compleix el que diuen els tècnics, quan la gent torni de les vacances de l'any que ve, Volpelleres serà operatiu.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha celebrat aquest canvi de la data d'acabament de les obres.

Lluís Recoder

Qualsevol data que escurci el termini d'obres és una magnífica notícia. Que a l'estiu que ve ja estigui en funcionament és molt bo per Sant Cugat.


Les obres, que van començar el mes de febrer, avancen més ràpid del previst. A principis de setembre es van acabar els treballs que afectaven la via i la resta d'instal·lacions ferroviàries. També s'ha finalitzat l'estructura dels edificis de l'estació, les andanes, i el pas inferior de vianants, així com els reforços de les estructures dels ponts que creuen sobre les línies de l'Adif i la Ronda Nord de Sant Cugat.

Es preveu que la nova estació doni servei a uns 850.000 passatgers cada any, facilitarà l'intercanvi amb l'estació de Renfe, i comptarà amb dos espais destinats a aparcaments, concebuts com a 'park&ride'. L'actuació comporta una inversió d'uns 21 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.