Laboratoris Esteve reitera la voluntat de venir a la ciutat, tot i la sentència del TSJC


Temes relacionats

El TSJC anul·la la modificació del PGM a Can Marcet que havia de permetre la implantació de Laboratoris Esteve (22/set/09)

L'Ajuntament tramitarà de nou la modificació del PGM a Can Marcet i acusa Núñez d''obstruccionisme' (22/set/09)

Laboratoris Esteve es qüestiona la implantació a Sant Cugat per la crisi del sector (25/gen/07)

Aprovat el darrer tràmit municipal per permetre la implantació de Laboratoris Esteve a Sant Cugat (19/oct/05)

L'Ajuntament construirà més habitatge públic a Can Cabassa i també a la plaça d'en Coll (20/gen/04)


  • Comparteix:

Sector de Can Marcet, a tocar de l'AP-7 (Google Maps)

Sector de Can Marcet, a tocar de l'AP-7 (Google Maps)

Laboratoris Esteve assegura que el projecte d'instal·lar-se a Sant Cugat és ferm, malgrat la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·la la modificació del Pla General Metropolità (PGM) a Can Marcet que havia de permetre la seva implantació a la ciutat. El departament de comunicació de l'empresa ha reiterat a Cugat.cat que la farmacèutica té la intenció de presentar un recurs de cassació al Tribunal Suprem per recórrer la sentència, i que només es tracta d'un 'alentiment' del projecte.

Laboratoris Esteve ha explicat a Cugat.cat que ja havia començat a fer uns treballs d'adequació dels terrenys a la zona de Can Marcet on d'aquí a dos anys té previst traslladar-se. Juntament amb la nova seu, Laboratoris Esteve també construirà un edifici de R+D del qual està ultimant el projecte executiu, segons ha explicat el departament de comunicació.

L'empresa ha volgut deixar clar que la sentència del TSJC no l'ha fet desistir de venir a la nostra ciutat i que el projecte és ferm. Tot i això, l'ha qualificat d'entrebanc i ha reconegut que pot comportar que el projecte s'alenteixi, de manera que no posa data fixa al trasllat a la zona.

La sentència del TSJC entén que amb la modificació del PGM que va fer l'Ajuntament hauria d'haver construït en el mateix sector els equipaments generats per l'operació urbanística, i no traslladar-los a Can Cabassa, com va fer. La sentència és fruit d'un recurs del grup Núñez i Navarro, que no té propietats a la zona afectada però manté un litigi amb l'Ajuntament per la urbanització de Torre Negra.

L'Ajuntament ja ha anunciat que tramitarà de nou la modificació i ha acusat Núñez i Navarro d''obstruir judicialment el planejament urbanístic general del municipi', ja que aquest grup immobiliari no té interessos particulars a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.