L'estrena dels carrers vianantitzats es converteix en un èxit de participació ciutadana


  • Comparteix:

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi els carrers vinantitzats es van omplir de parades de roses i llibres

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi els carrers vinantitzats es van omplir de parades de roses i llibres

L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que el procés de vianantització està complint el seu objectiu i ha aconseguit que els ciutadans es llancin a gaudir dels carrers. Els comerciants de les vies remodelades creuen que el canvi d'aspecte i el resultat d'aquest procés millora notablement l'entorn del centre urbà.

La festivitat de Sant Jordi ha servit perquè molts ciutadans descobrissin els carrers del centre que s'han vianantitzat en els últims mesos. La plaça de Pere San, i carrers cèntrics, com Santiago Rusiñol o Sant Antoni, pràcticament enllestits, s'han omplert a vessar durant tota la diada, però especialment durant la tarda, amb les diferents activitats lúdiques. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, els santcugatencs han començat a descobrir el model de ciutat que s'aconseguirà amb el procés de vianantització:

Lluís Recoder

La vianantització ha aconseguit el seu objectiu i la festa de Sant Jordi n'és una bona mostra


Segons l'alcalde, l'ambient que s'ha vist durant la festa de Sant Jordi demostra que els ciutadans s'estan bolcant a passejar i viure el carrer. Els comerciants dels carrers remodelats i els vianants que ahir hi passejaven també s'han mostrat molt satisfets amb el canvi de fesomia de la ciutat:

Comerciants

Realment no m'esperava que quedès així i trobo que el carrer ha quedat molt bé...


Recoder ha subratllat que aquest procés encara no s'ha acabat, i que en els pròxims mesos es remodelarà la plaça Lluís Millet i altres carrers del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.