Es posa en funcionament l'ampliació del Casal de la Gent Gran de Mira-sol


  • Comparteix:

El Casal de la Gent Gran de Mira-sol compta des d'ara amb una nova sala polivalent, nous despatxos i una aula informàtica, gràcies a l'ampliació de la Casal Cultural. En aquest mateix punt del districte també s'han estrenat les primeres pistes obertes de bàsquet de la ciutat.

L'Ajuntament ha invertit mes de 60.000 euros per aquesta ampliació, que ha permès cobrir part de l'antic jardí i guanyar més superfície per les activitats de la gent gran del districte. L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que aquesta reforma ha estat del tot necessària davant el dinamisme i tenacitat dels 300 socis del Casal:

Lluís Recoder

Aquesta ampliació ha estat necessària perquè el local se'ns havia quedat petit


El president del Casal de la Gent Gran, Eustaquio Martínez, ha agraït la sensibilitat que ha demostrat l'Ajuntament per atendre una llarga reivindicació de la gent gran. Martínez ha subratllat que, gràcies a aquesta millora, a partir d'ara el Casal podrà oferir més serveis als socis. Segons el seu president, el Casal dóna ara un salt endavant:

Eustaquio Martínez

El camí per aconseguir el Casal no ha estat fàcil, però ha valgut la pena


A més de la sala polivalent, el Casal ha guanyat diferents espais tancats per fer activitats més reduïdes.

D'altra banda, els entorns del Casal Cultural de Mira-Sol compten des d'aquest divendres amb les primeres pistes esportives obertes de la ciutat. L'alcalde també ha subratllat que aquests espais són molt importants per la gent jove, i ha recordat que l'Ajuntament manté el projecte de construir unes piscines per aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.