Oberta al trànsit la connexió sota via entre Can Mates i Mira-sol


Temes relacionats

La rotonda del carrer Pompeu Fabra de Mira-sol es licitarà aquest mes ( 8/set/09)


  • Comparteix:

Imatge del planejament de la zona

Imatge del planejament de la zona

La prolongació de l'avinguda Bilbao que ha d'unir el barri de Can Mates i Mira-sol per sota de les vies del tren està oberta al trànsit rodat des d'aquest divendres. La nova via compta amb dos sentits de circulació: un en direcció Can Mates i un altre cap a Mira-sol per millorar la mobilitat entre les dues zones de la ciutat.

Fins ara, els veïns de Mira-sol que volien desplaçar-se fins a Can Mates només podien arribar-hi per la carretera de Vallvidrera. El nou pas per sota de les vies uneix la plaça Borràs amb el carrer Bonaventura de Gayolà de Can Mates, facilitant l'accés directe fins a aquest barri que queda darrere de l'estació de Mira-sol.

L'actuació se suma a les obres de construcció del pont de Can Rabella que estan pendents de licitació. Aquest pont connectarà els carrers Pompeu Fabra i Josep Irla per millorar la mobilitat entre Can Mates i Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.