El nou aspecte del carrer Barcelona prioritza els vianants als aparcaments


  • Comparteix:

La remodelació del carrer Barcelona ha satisfet els veïns tot i que han lamentat la supressió dels aparcaments. Els treballs s'han centrat en la renovació de l'enllumenat, la repavimentació de la calçada i l'ampliació de les voreres. L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat el carrer aquest dissabte en un acte a l'Escola Municipal d'Art amb l'assistència d'una seixantena de veïns. L'actuació urbanística, valorada en 750.000 euros, s'ha finançat amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL).

Les obres han consistit en la repavimentació de la carretera, l'eixamplament de les voreres i la instal·lació de l'enllumenat públic i d'arbrat. A més, també s'ha aprofitat per renovar la xarxa d'aigües residuals i pluvials, soterrar els cables elèctrics i telefònics i preparar la infraestructura que requereix la fibra òptica per si mai s'hi vol instal·lar.

L'alcalde, Lluís Recoder, que ha presidit la inauguració oficial, ha explicat que aquesta remodelació dóna prioritat als vianants.

Lluís Recoder

No es pot tenir tot. Vam haver d'optar i els vianants són prioritaris. La nostra opció és molt clara, és un tema de valors.



Alguns dels veïns assistents han valorat les millores, tot i que han trobat a faltar les places d'aparcament.

Veïns

Ha quedat molt bé. / Abans no podia sortir de casa perquè la vorera era molt estreta. / L'aparcament era necessari.






Els treballs, a càrrec de l'empresa Becsa Sau, han tingut un cost de 750.000 euros i s'han finançat amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.