Les obres de la residència geriàtrica de Can Cabassa començaran aviat


  • Comparteix:

Les obres de la residència geriàtrica privada de Can Cabassa començaran en breu, segons ha informat l'empresa promotora. Aquest centre, que s'inclou al pla especial d'equipaments per a la 3a edat, cedirà un 20 per cent de les seves places a l'Ajuntament per ús públic.

La societat Promociones Hoteleras Sant Andreu és l'encarregada de construir una de les tres residències per avis de propietat privada que Sant Cugat tindrà en el futur. L'empresa iniciarà, de forma immediata, les obres del centre previst a Can Cabassa, just al costat de l'Hospital General de Catalunya.

La residència, que tindrà 150 places, s'emmarca dins el pla especial d'equipaments gerontològics. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha recordat que l'empresa també es va comprometre a construir habitatges amb serveis per avis:

Jan Carbó

El promotor cedirà el sòl a l'Ajuntament i ell gestionarà aquest habitatges durant 40 anys, tot i que uns 50 habitatges els haurà de cedir a l'Ajuntament per destinar-los a la gent gran


A banda de Can Cabassa, el ple de l'Ajuntament va aprovar la construcció de dues residències més de caràcter privat a Coll Favà i a l'avinguda Via del Prat. Recordem que l'Ajuntament ha arribat a un acord amb les empreses constructores de geriàtrics a Sant Cugat pel qual es comprometen a cedir un 20% de places a l'Ajuntament. D'aquesta manera, en un termini curt de temps, la ciutat comptarà amb 80 places més de caràcter públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.