Els carrers Vallès i Migdia canvien la seva fesomia en la recta final del FEIL


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de carrers del centre de Sant Cugat finançades pel Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) han deixat un aspecte millorat en algunes de les vies més antigues de la ciutat. És el cas del carrer Vallès i Migdia, que aquest diumenge han inaugurat una de les últimes actuacions finançades pel FEIL i que han permès renovar les voreres, l'enllumenat i la canalització de serveis. Les obres han comptat amb un pressupost d'1,4 milions d'euros.

Aquestes actuacions han estat molt ben rebudes pels veïns, que en els darrers anys han patit diverses obres de demolició de cases antigues i de construcció de nous blocs d'edificis. Els treballs han canviat la fesomia de la zona amb l'ampliació de voreres, canvis de mobiliari urbà, de l'enllumenat i de la canalització de serveis.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha detallat algunes de les actuacions que s'han portat a terme en aquests carrers.

Lluís Recoder

S'ha remodelat el carrer i, a banda, s'ha fet la canalització dels serveis i la preparació pel pas de la fibra òptica.



Amb la inauguració de la remodelació dels carrers Vallès i Migdia, es completen les 14 actuacions previstes en carrers del municipi finançades pel FEIL. Segons l'alcalde, en el cas de Sant Cugat aquestes obres han servit més per mantenir, l'activitat que per crear ocupació, ja que es tracta d'actuacions que requereixen de mà d'obra qualificada i amb experiència.

Lluís Recoder

El FEIL no ha creat nova ocupació sinó, més aviat, ha evitat que es perdessin llocs de treball.


Els treballs de remodelació del carrer Vallès, amb un pressupost d'1'2 milions d'euros, han anat a càrrec de l'empresa CIC 3 SL. Les obres del carrer del Migdia, amb una dotació de 200.000 euros, les ha executat la companyia Moviterres Cugat SA.

La remodelació del Casino de la Floresta és ara l'obra més important del primer FEIL que queda per inaugurar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.