Els cotxes circulen a partir d'avui per la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Vista de la remodelada plaça d'en Coll

Vista de la remodelada plaça d'en Coll

A partir d'avui els cotxes ja poden circular per la remodelada plaça d'en Coll. Les últimes obres realitzades han convertit el recinte en una plaça d'un sol nivell que contribuirà a la reducció de la velocitat dels vehicles. Amb aquesta actuació, es posa punt i final a la primera fase del Pla del Centre.

Els treballs de remodelació de la plaça han suposat la col·locació d'un únic paviment de lloses de pòrfid i una gran esplanada de sauló, i el manteniment dels plataners existents. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible en funcions, Jan Carbó, ha dit que amb l'obertura al trànsit del recinte, es col·loca l'última peça de l'eix de vianants que connecta la plaça d'en Coll i la plaça de l'estació:

Jan Carbó

La gent de Sant Cugat ja ha entès el que volia dir recuperar el centre pels vianants


Jan Carbó també ha comentat que aquesta operació urbanística respon a la voluntat de millorar l'accessibilitat i la visibilitat de la zona:

Jan Carbó

Durant el temps que han durat les obres hem tret el trànsit de la plaça i ara el tornem a restablir


Altres actuacions que s'han fet a la plaça són el soterrament de la línia elèctrica i dels contenidors, així com la renovació de l'enllumenat. També s'han eliminat els aparcaments que s'han traslladat a la zona de càrrega i descàrrega dels carrers Monestir i Orient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.