Arrenca el procés per construir els primers pisos de Promusa a la Floresta


Temes relacionats

Els primers pisos de Promusa de la Floresta es podrien lliurar d'aquí a tres anys ( 9/ago/08)

El ple aprova la modificació del PGM de la Floresta després de sis anys de negociacions (20/mai/08)

La Generalitat suspèn la modificació del PGM a la Floresta a l'espera d'un informe d'impacte ambiental (13/jul/05)


  • Comparteix:

Imatge del projecte de la promoció de 24 habitatges de venda

Imatge del projecte de la promoció de 24 habitatges de venda

L'Ajuntament construirà 64 habitatges públics en règim de venda i 105 en règim de lloguer general a l'avinguda Verge de Montserrat, a la Floresta. El projecte, que consta de quatre promocions, entra ara en fase de presentació de les propostes constructives perquè l'empresa d'habitatge municipal Promusa iniciï els tràmits de licitació de les obres. Aquestes promocions, que es preveu que es licitin el 2011, seran possibles gràcies a la modificació del Pla General Metropolità (PGM) impulsada per l'Ajuntament i aprovada al 2008.

Els habitatges en règim de venda es reparteixen en dues promocions. Una d'elles tindrà 40 vivendes i l'altra en disposarà de 24. En tots dos casos, es tracta d'habitatges de tres i quatre habitacions. En règim de lloguer general es tiraran endavant dues promocions més, una de 27 habitatges amb pisos de dues i tres habitacions, i l'altra de 78 pisos, també amb dues i tres habitacions. Aquests projectes són els escollits de la vintena d'avantprojectes presentats a la convocatòria.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha mostrat la seva satisfacció per poder iniciar el procés.

Mercè Conesa

Estem satisfets perquè ha estat un procés llarg i dificultós per organitzar el districte i poder construir-hi habitatge públic.



Les quatre parcel·les on s'aixecaran les construccions estan situades a l'entorn de l'avinguda Verge Montserrat, una zona propera a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Conesa ha explicat en quin punt es troba ara tot el procés i ha avançat el calendari previst.

Mercè Conesa

Els arquitectes hauran de presentar el projecte executiu i després es passarà a la licitació i execució. Això serà al 2011.





La construcció de les primeres promocions d'habitatge públic a la Floresta és una conseqüència de la modificació del PGM, que es va aprovar el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.