Les entitats veïnals de la Floresta veuen amb bons ulls les promocions de Promusa al districte


Temes relacionats

Arrenca el procés per construir els primers pisos de Promusa a la Floresta (30/mar/10)


  • Comparteix:

Imatge del projecte de la promoció de 24 habitatges de venda

Imatge del projecte de la promoció de 24 habitatges de venda

Les associacions veïnals de la Floresta donen el seu vistiplau a la construcció d'habitatge públic al territori. Les entitats veuen amb bon ulls que les 64 vivendes en règim de venda i les 105 en règim de lloguer que Promusa construirà al districte s'ubiquin a l'avinguda Verge de Montserrat, a prop de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Tot i això, les organitzacions mostren certs temors pel que fa a l'impacte visual de les quatre promocions.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, Iñaki Reixach, ha valorat positivament el projecte i la ubicació, tot i que alerta de l'impacte visual i ecològic dels nous edificis.

Ignasi Reixac

El projecte el veiem bé, estèticament és difícil de fer encaixar els edificis a la Floresta, però creiem que és bo que estiguin a prop de l'estació.


El president de l'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, Joaquim Castelló, creu que els nous habitatges poden comportar inconvenients de mobilitat al districte, però espera que també serveixin per aportar avantatges a la zona.

Joaquim Castelló

Portar més veïns amb els seus cotxes pot comportar repercussions al territori. Sabem que ho podem assumir i esperem que ens aporti avantatges.


Els habitatges en règim de venda es reparteixen en dues promocions. Una d'elles tindrà 40 vivendes i l'altra en disposarà de 24. En tots dos casos, es tracta d'habitatges de tres i quatre habitacions. En règim de lloguer general es tiraran endavant dues promocions més, una de 27 habitatges amb pisos de dues i tres habitacions, i l'altra de 78 pisos, també amb dues i tres habitacions.

Aquestes promocions, que es preveu que es licitin el 2011, seran possibles gràcies a la modificació del Pla General Metropolità (PGM) impulsada per l'Ajuntament i aprovada al 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.