Acabades les obres d'urbanització del camí de Can Flo de les Planes


Temes relacionats

El Camí de Can Flo de les Planes es començarà a urbanitzar abans de l'estiu, segons Recoder (20/abr/09)

Les obres de la Llei de Barris a les Planes començaran al febrer (16/des/08)

Bona part de la inversió de la llei de barris a les Planes es concentrarà en el període 2011-2012 (16/set/08)

Les Planes entra en els ajuts de la Llei de Barris ( 8/jul/08)


  • Comparteix:

Ja s'han acabat les obres d'urbanització del camí de Can Flo i el passatge Verònica del districte de les Planes, dins el Pla de Barris. L'actuació ha inclòs la pavimentació i la renovació del col·lector d'aigües residuals de les dues vies i la millora de l'enllumenat públic del camí de Can Flo. La remodelació ha anat a càrrec de l'empresa Incoex i ha tingut un cost de 180.000 euros.

Les obres, que s'han finançat amb el fons del Pla de Barris de les Planes, han servit per pavimentar el camí de can Flo i renovar el col·lector d'aigües residuals, així com també l'enllumenat públic. A més, s'ha creat una nova zona d'aparcament en bateria per a una vintena de vehicles i s'han instal·lat tubulars per introduir en un futur la fibra òptica. Finalment, els treballs han servit per repavimentar la plaça de la Creu d'en Blau.

La tinenta d'alcalde de Territori i Urbanisme, Mercè Conesa, ha descrit així les vies que s'han modificat.

Mercè Conesa

El camí de Can Flo és un dels accessos principals. Els altres són carrers secundaris que s'estan acaban o bé que es comencen ara.


Els treballs també han inclòs la renovació dels col·lectors de recollida d'aigua del passatge Verònica i la formigació de la via. Aquestes obres, que han anat a càrrec de l'empresa Keconstruïm, han tingut un cost de 100.000 euros.

Conesa ha destacat els impediments meteorològics que han dificultat els treballs, i ha dit que amb aquestes obres 'es dignifica el districte de les Planes'.

Mercè Conesa

Ha sigut un hivern complex i les obres s'han retardat a causa de la pluja. Amb aquestes obres es dignifica el districte de les Planes.




El districte de les Planes té altres treballs actualment en marxa, com l'ampliació del Centre Cívic de la Creu d'en Blau i les urbanitzacions del passatge Delícies i dels carrers Calvari i Miralluny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.