L'àrea de Territori, preocupada perquè el pla sectorial d'habitatge inclou per error 380 habitatges a Can Busquets


Temes relacionats

L'equip de govern, satisfet amb la proposta de parc natural, tot i que lamenta el seu retard ( 3/des/09)

Territori aposta per traslladar el sòl urbanitzable de Can Busquets a un altre indret i fer-hi habitatge públic (22/jun/09)


  • Comparteix:

El document plantejaria 384 habitatges a la zona de Can Busquets

El document plantejaria 384 habitatges a la zona de Can Busquets

L'àrea de Territori de l'Ajuntament es mostra preocupada per l'avantprojecte del pla territorial sectorial d'habitatge que està redactant la Generalitat. El document, que ha aparegut aquesta setmana penjat al web del departament d'Habitatge, planteja 384 habitatges a Can Busquets i situa reserves de sòl per vivenda a Can Graells i a Can Solà. L'equip de govern considera que aquest plantejament no es correspon amb la realitat del municipi i ha alertat el govern, que de moment ha retirat el text de la xarxa després de reunir-se amb tècnics del consistori.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que durant el procés d'elaboració del Pla Territorial Metropolità, Sant Cugat va participar activament en la redacció del document i es va sentir molt 'còmode'. D'aquesta normativa pengen diversos plans territorials sectorials, un d'ells, el d'habitatge, del qual l'equip de govern no havia tingut notícia fins que ha aparegut penjat a la xarxa aquesta setmana.

Mercè Conesa ha explicat que les propostes que sortien al document no 'són adequades' per a Sant Cugat.

Mercè Conesa

Hi ha unes propostes que per Sant Cugat no són gens adequades, no ho entenem.


La tinenta d'alcalde de Territori ha recordat que l'equip de govern està negociant amb la propietat de Can Busquets traslladar a una altra zona del municipi el sostre urbanitzable de la zona, situada a la Floresta, i aprofitar-lo per construir habitatge públic. Can Busquets quedaria així protegit i està inclòs a les possibles ampliacions del futur Parc Natural de Colleserola, que està treballant el departament de Medi Ambient. Conesa ha criticat la falta de coherència entre els departaments del govern ja que creu que genera confusió.

Mercè Conesa

Ells mateixos que tenen les dades de les ampliacions del Parc Natural, com pot ser que col·loquin Can Busquets amb habitatge?




Els tècnics de la Generalitat han explicat a l'Ajuntament que s'han equivocat amb les bases de redacció del document, que de moment ja no apareix a la xarxa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.