La comissió de seguiment del Pla Local d'Habitatge ja és una realitat


Temes relacionats

ICV-EUiA celebra que s'elabori el Pla Local d'Habitatge (22/jun/09)

L'Ajuntament elaborarà el Pla Local d'Habitatge amb l'assessorament de la Diputació ( 9/jun/09)


  • Comparteix:

La comissió de seguiment avaluarà la diagnosi de l'estat de l'habitatge a la ciutat

La comissió de seguiment avaluarà la diagnosi de l'estat de l'habitatge a la ciutat

La comissió de seguiment del Pla Local d'Habitatge ja s'ha constituït. El grup, format per representants dels partits polítics municipals, de Promusa, d'entitats veïnals i socials, i de tècnics municipals i de la Diputació de Barcelona, tindrà com a objectiu avaluar la diagnosi de l'estat de l'habitatge a la ciutat i fer el seguiment del procés de participació ciutadana al voltant del pla. La tinenta d'alcalde de Territori Mercè Conesa, presideix la comissió.

La nova llei pel dret de l'habitatge aprovada fa tres anys per la Generalitat preveu que tots els municipis de més de 3.000 habitants disposin d'un Pla Local d'Habitatge. En el cas de Sant Cugat, la nova comissió de seguiment s'encarregarà de seguir de prop els avenços del pla i de coordinar la participació dels santcugatencs. El document està previst que s'aprovi aquest any i tindrà una vigència de sis anys.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat la tasca de la nova comissió.

Mercè Conesa

Avaluarem les conclusions, els col·lectius que necessiten més habitatge i farem un seguiment del procés de participació ciutadana en el pla local.



La comissió es va constituir la setmana passada i integra representants de la Federació d'Associacions de Veïns i de les Taules de la Gent Gran, de Persones amb Discapacitat i amb Mobilitat Reduïda. La Diputació de Barcelona s'encarrega d'elaborar l'estudi tècnic d'aquest pla i assessorar l'Ajuntament per fixar el seu contingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.