Comencen els treballs de renovació del claveguerem d'un tram del carrer Manel Farrés


  • Comparteix:

Les obres serviran per solucionar els problemes d'acumulació d'aigüa que hi ha sota el pont

Les obres serviran per solucionar els problemes d'acumulació d'aigüa que hi ha sota el pont

Ja han començat els treballs per renovar el clavegueram d'un tram del carrer Manel Farrés, entre el carrer Rovellat i l'avinguda Lluís Companys. Les obres serviran per resoldre els problemes d'acumulació d'aigua que es produeixen quan plou, sobretot a sota el pont de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Els treballs, que es financien a través del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), obliguen a tallar de forma progressiva el trànsit en alguns punts de la via i modifiquen el recorregut de la línia d'autobús urbà L-2.

Les obres per renovar el clavegueram, amb un pressupost de 690.000 euros, consisteixen en la construcció d'un nou calaix d'aigües pluvials, que es connectarà al calaix general del carrer Torrent de la Bomba, i en la renovació de part del col·lector d'aigües residuals. Els treballs, impulsats per l'Ajuntament i adjudicats a l'empresa Tagoinsa, s'allargaran sis mesos.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha dit que les actuacions solucionaran un dels punts conflictius de la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Serviran per arreglar un dels punts problemàtics de la ciutat. Les grans quantitats d'aigua acumulades afectaven el trànsit i les vivendes.


La complexitat dels treballs obligarà a tallar, de forma progressiva, el trànsit en alguns punts del carrer Manel Farrés, tot i que el consistori garantirà als veïns l'accés als seus guals. Durant un mes i mig, els autobusos de la línia L-2 es desviaran pel carrer Mercè Rodoreda fins arribar a l'avinguda Rius i Taulet. Posteriorment, seguiran fins l'avinguda Lluís Companys per recuperar el seu recorregut originari. A partir de l'agost, els autobusos es desviaran pel carrer de Pere Serra i seguiran pels carrer de Granollers i d'Auladell fins agafar l'avinguda Rius i Taulet. Després, seguiran fins l'avinguda Lluís Companys per recuperar el seu recorregut originari.

L'Ajuntament ja s'ha reunit amb els veïns i els comerciants de la zona per informar de l'inici de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.