S'inicien les obres de millora dels accessos del Ferran i Clua i de la nova esola bressol


  • Comparteix:

L'escola valldoreixenca Ferran i Clua

L'escola valldoreixenca Ferran i Clua

Les obres de millora dels accessos de l'escola Jaume Ferran i Clua i de la nova escola bressol de Valldoreix comencen aquest dilluns aprofitant el final del curs escolar. Els treballs començaran amb la urbanització de l'accés a la nova escola bressol i la reurbanització del carrer Brollador en el tram comprès entre els carrers Guineu i Tigre. Aquestes millores serviran, a més, per suprimir les barreres arquitectòniques de la via on es troba l'escola Ferran i Clua.

Mentre durin els treballs del carrer Brollador, que coincideixen amb els casals d'estiu del Ferran i Clua, l'accés a l'escola es farà per la porta del passeig de la Guineu.

La segona fase dels treballs consistirà en la urbanització del passeig de la Guineu, on s'ubicarà un espai d'aparcament pels docents de totes dues escoles.

La millora dels accessos als dos centres educatius és el projecte de més envergadura que financia el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) a Valldoreix. L'objectiu de l'EMD és que les obres estiguin enllestides abans de l'inici del nou curs escolar, al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.