Comencen les obres de millora del clavegueram del passeig Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge del passeig de Valldoreix. Font: Google

Imatge del passeig de Valldoreix. Font: Google

Les obres de millora del clavegueram del passeig Valldoreix s'inicien avui i obliguen a tallar el trànsit entre els carrers Mozart i Miranda del Vallès. Els treballs consisteixen en la substitució de l'actual col·lector d'aigües residuals i la construcció d'un nou col·lector d'aigües pluvials entre aquests dos carrers i en la renovació dels embornals de recollida d'aigües pluvials entre el carrer Mozart i el carrer Safareig. Les obres tenen una durada prevista de cinc mesos i un pressupost de 480.000 euros finançats pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

Els talls de trànsit es faran de manera progressiva, a mida que avancin les obres, i amb la intenció de minimitzar les molèsties als veïns de la zona.

Mentre durin aquests talls de circulació, l'accés amb vehicle al passeig Valldoreix s'haurà de fer pel passeig Olabarria i el camí de Can Major, paral·lels al passeig Valldoreix, i els carrers Mozart, Beethoven, Strauss, Sant Lluís i Miranda del Vallès, perpendiculars al mateix passeig.

Les obres entre els carrers Mozart i Miranda del Vallès s'aprofitaran per col·locar noves escomeses per unir les finques particulars amb la xarxa de clavegueram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.