El pas soterrat de la plaça de Lluís Millet es tallarà al trànsit durant dues setmanes


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona afectada

Vista aèria de la zona afectada

El pas soterrat de la plaça de Lluís Millet es tallarà al trànsit a partir de dilluns de la setmana vinent i fins l'últim divendres de juliol. La causa d'aquesta afectació viària és l'obra d'urbanització que es farà a la cruïlla dels carrers Villà i Àngel Guimerà. El tall de trànsit també afectarà el pas en superfície per aquesta plaça i un tram de l'avinguda de Lluís Companys, entre el carrer Martorell i l'entrada al pas soterrat.

Durant les dues setmanes que duri el tall, el trànsit rodat es desviarà per l'avinguda d'Enllaç, el passeig Olabarria i el carrer de Safareig. A més, el tall també afectarà la circulació de les línies d'autobús urbà 1, 2 i 3 ja que la parada de la plaça de Lluís Millet quedarà inhabilitada i es traslladarà a la parada del carrer de l'Andana, darrera de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Tot i aquestes restriccions de trànsit, es mantindrà el pas de vianants a tota aquesta zona.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, creu que els carrers propers al pas soterrat tallat tenen prou capacitat per absorbir el trànsit desviat.

Marta Subirà

Aquesta via ja va estar tallada fa temps i es va demostrar que l'alternativa és perfectament viable.


Les obres que s'estan duent a terme formen part del projecte de reurbanització dels carrers Doctor Murillo i Villà per tal d'integrar-los dins l'actual zona de vianants. En aquests moments les obres de vianantització del carrer Doctor Murillo, entre els carrers Valldoreix i Domènech, estan gairebé finalitzades, ja que només falta col·locar el nou mobiliari urbà, les pilones que regulen els accessos al carrer i la renovació de l'arbrat.

La urbanització d'aquest sector va a càrrec de l'empresa CiC-3 i compta amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, la meitat dels quals es finançaran amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.