Iniciada la remodelació de la xarxa de clavegueram de Valldoreix finançada pel FEOSL


  • Comparteix:

Carrer Alcalde Ramon Escayola en obres

Carrer Alcalde Ramon Escayola en obres

Ja han començat les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer Alcalde Ramon Escayola, a Valldoreix. Els treballs, finançats pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), també afectaran el camí de la Salut i el carrer Eivissa. Amb un cost total de 238.000 euros, està previst que el total d'actuacions s'allarguin durant tres mesos i que es redacti un Pla Director de Clavegueram del territori a finals del 2011 per poder fer una revisió general de tota la xarxa valldoreixenca.

Durant el juliol tindrà lloc la renovació de la canonada actual d'aigües residuals del carrer Alcalde Ramon Escayola en el tram comprès entre el passeig Rubí i el carrer Joan Borràs. A l'agost està previst que s'instal·li una estació de bombament i impulsió de les aigües residuals al camí de la Salut i la seva connexió amb la xarxa existent i que es repari la xarxa de clavegueram de la zona de la riera d'en Xoringuer, al carrer Eivissa.

El vocal de Medi Ambient de l'EMD de Valldoreix, Pablo Alonso, ha explicat que està previst que els treballs estiguin enllestits al setembre.

Pablo Alonso

Les obres es perllongaran durant els mesos de juliol i agost. La previsió és que les tres actuacions estiguin enllestides per setembre.




A més d'aquestes actuacions, l'EMD també contempla l'elaboració d'un Pla Director de Clavegueram que substitueixi el manteniment correctiu que s'ha fet fins ara al territori per un 'manteniment preventiu' que revisi tots els trams de la xarxa de clavegueram. Ho ha explicat Alonso a Cugat.cat.

Pablo Alonso

Estem pendents de fer un Pla Director de Clavegueram per fer una revisió general de la xarxa i preveure el sanejament adequat a finals del 2011.


Les obres, finançades amb el FEOSL, tenen un cost total de 238.000 euros i afecten els carrers Alcalde Ramon Escayola, camí de la Salut i d'Eivissa. El trànsit tan sols es veurà afectat durant el juliol al carrer Alcalde Ramon Escayola, tot i que no afectarà els veïns de la zona que sí que en tindràn l'accés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.