S'inaugura la remodelada piscina i el nou complex esportiu de Valldoreix, amb 4 mesos de retard


  • Comparteix:

Després de 2 anys d'estar tancada, aquest dissabte s'ha inaugurat la remodelada piscina de Valldoreix i el nou complex esportiu. Unes 200 persones han assistit a l'acte, que ha servit per estrenar, amb 4 mesos de retard en les obres, el nou equipament, que inclou una coberta replegable i nous serveis com un gimnàs, vestuaris renovats i una sala de fitness.

En els propers mesos s'acabaran de distribuir els nous espais de l'edifici adjacent a la piscina, d'acord amb la demanda dels usuaris. Està previst que s'instal·li una cafeteria amb terrassa oberta a la piscina, una pista de pàdel i altres serveis, que s'ubicaran a les sales polivalents. La nova piscina ja ha començat a funcionar, amb 4 mesos de retard a causa de la fallida de l'empresa constructora Bastir, que va presentar suspensió de pagaments i va obligar a subcontractar les obres a una altra empresa.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montse Turu, ha dit que les noves instal·lacions responen a les demandes dels valldoreixencs.

Montse Turu

S'ha donat resposta a una important demanda dels valldoreixencs, i s'ha fet des de l'EMD. Han sorgit problemes amb la constructora, i això ha augmentat el neguit dels usuaris.


El complex esportiu de Valldoreix ocupa uns terrenys de 7.000 metres quadrats, dels quals uns 1.500 corresponen a l'edifici de dues plantes i uns 500 a la piscina. Amb l'objectiu de l'estalvi energètic, la instal·lació incorpora 80 metres quadrats de plaques solars a la coberta, que abastiran d'energia el complex.

La finalització de les obres d'adequació de la piscina de Valldoreix és l'inici del pla global d'esports que vol tirar endavant el nou govern de l'EMD. Ho explica la presidenta, Montse Turu.

Montse Turu

Aquest és el primer complex esportiu del nou pla global d'esport de Valldoreix. En funció de les necessitats esportives del districte anirem ampliant les instal·lacions.


El complex esportiu ja compta amb unes 200 persones abonades, i l'objectiu és arribar al miler, segons ha indicat la vocal d'esports de l'EMD, Mercedes Rojo. En el futur, des de la vocalia d'esports es pretén donar una nova empenta a l'esport federat amb la creació de nous clubs esportius de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.